Imprezy Okolicznościowe

Nie jesteśmy typową restauracją— oferujemy pełne menu dań, napojów i deserów, które z pewnością zaspokoją wszelkie zachcianki.
Pozwól nam zorganizować kolejną uroczystość z najlepszym dostępnym jedzeniem!

Propozycje menu na przyjęcie:

Zupy:
rosól ze swojskim makaronem lub z koldunami
pomidorowa
żurek
flaki
kremy: serowy/grzybowy/dyniowy/z białych warzyw/z. zielonego groszku...
gulaszowa
barszczyk czerwony z: pasztecikami/ kibinami/ pierogami
Boeuf strogonoff
zupa sezonowa - proszę pytać o dostępność

Ryby + wege:
dorszrsz smażony (sos cytrynowy)
łosoś w rozmarynie i cytrynie serwowany na awokado
sandacz
mietus

kotlety z soczewicy (sos koperkowy, kurkowy)
cukinia faszerowana

Mięsa:
De Volaille:tradycyjne z masłem
Cordon Bleu ;drobiowe /wieprzowe/z szynką i serem/z warzywamize szpinakiem/z grzybami
mięsa z grilla;kurczak karczek,indyk-udziec+ sosy :tzatziki/avocado/czosnkowy
polędwiczki pieczone w sosie: kurkowym/ borowikowym/ pieprzowym/ koperkowym
karczek pieczony w sosie własnym
rolady wołowe z boczkiem,ogórkiem i cebulą
indyk z pomidorem suszonym lub szpinakiem w sosie serowym
rolady z polędwiczek w bekonie
kaczka pieczona z jabłkiem i żurawiną
szyneczki drobiowe nadziewane pieczarką i natką pietruszki
golonka pieczona w piwie
żeberka pieczone w miodzie
żołądki gęsie i inne cudeńka

Dodatki:
ziemniaki/ziemniaki pieczone/kulki ziemniaczane
kluski:śląskie,kopytka/ francuskie/szare
ryż,kasze:gryczana/perłowa/kuskus
kwiaty cukinii w cieście piwnym
cukinia faszerowana
buraczki
marchewka/marchewka z groszkiem
kapusta zasmażana
modra kapusta,młoda kapusta,kapustazasmażana,kapusta z pomidorami

Surówki:
z białej kapusty z marchewką lub z koprem,
z czerwoną kapustą i żurawiną,
z pora,mizeria,
kapusta pekińska z marchewką,
marchewka: z jabłkiem /z chrzanem

Przekąski - zimny bufet:

  • wrapy: z szynką z łososiem/z piersią grillowana/wege
  • zawijasy z ciasta francuskiego ze szpinakiem iz fetą /rózyczki z ciasta franc.z bekonem
  • zawijasy z ciasta francuskiego ze szpinakiem iz fetą /rózyczki z ciasta franc.z bekonem
  • koreczki na ananasie
  • grillowana śliwka w boczku
  • quesadilla z kurczakiem lub wege
  • nuggetsy z dipami
  • mini burgery: mięsne/wege
  • krążki cebulowe
  • tartaletki: szynka szwarcwaldzka-mango,losoś -awakado,pasty wytrawne
  • pomidor faszerowany serem
  • roladki z baklażana
  • kwiaty cukini w cieście piwnym
  • conchiglioni (szpinak+ser pleśniowy/sałatkaz szynką tuńczyk)
  • ptysie na słono z pastami: serowelrybne/mięsne
  • paluchy z sezamem czarnym/ pomidorem suszonym
  • pieczony camembert z żurawiną
  • deska serów
  • ryba po grecku na cykorii
  • ryba faszerowana w galarecie
  • rolada z łososia
  • łosoś/sandacz/miętus na awokado
  • łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
  • tatar z lososia
  • krewetki w ziołach
  • krewetki w cieście piwnym
  • śledzie
  • pieczyste: schab nadziewany/ karczek/ boczek+kabanosy
  • pasztet z żurawiną z chrzanem z ogórkiem kiszonym
  • schab po warszawsku
  • azarki w galerecie
  • szparagi w szynce
  • tymbaliki drobiowe
  • nózki wieprzowe
  • tatar z cebulą, ogórkiem, grzybkiem
  • jaja faszerowane
  • jaja w orzechach/ w sezamie
  • jaja w majonezie
  • rukola z granatem i suszonym pomidorem oraz z pomidorkiem koktailowym
  • szpinak opruszony chrupiącym bekonem
  • bukiet sałat z piersią z grila lub z krewetkami
  • bukiet salat z grilowanym hallumi
  • sałatki: 
  • warzywna
  • gyros
  • buraki z fetą
  • penna z szynką i serem
  • caprese
  • sałatka z tuńczykiem
  • makaron ryżowy z paluszkami surimi
  • sałatka z pieczarek z serem i ogórkiem