Nie jesteśmy typową restauracją— oferujemy pełne menu dań, napojów i deserów, które z pewnością zaspokoją wszelkie zachcianki. 
Pozwól nam zorganizować kolejną uroczystość z najlepszym dostępnym jedzeniem!
Propozycje menu na przyjęcie:
Zupy:
rosól ze swojskim makaronem lub z koldunami
pomidorowa
żurek
flaki
kremy: serowy/grzybowy/dyniowy/z białych warzyw/z. zielonego groszku...
gulaszowa
barszczyk czerwony z: pasztecikami/ kibinami/ pierogami
Boeuf strogonoff
zupa sezonowa - proszę pytać o dostępność
Ryby + wege:
dorszrsz smażony (sos cytrynowy)
łosoś w rozmarynie i cytrynie serwowany na awokado
sandacz
mietus
kotlety z soczewicy (sos koperkowy, kurkowy)
cukinia faszerowana
Mięsa:
De Volaille:tradycyjne z masłem
Cordon Bleu ;drobiowe /wieprzowe/z szynką i serem/z warzywamize szpinakiem/z grzybami
mięsa z grilla;kurczak karczek,indyk-udziec+ sosy :tzatziki/avocado/czosnkowy
polędwiczki pieczone w sosie: kurkowym/ borowikowym/ pieprzowym/ koperkowym
karczek pieczony w sosie własnym
rolady wołowe z boczkiem,ogórkiem i cebulą
indyk z pomidorem suszonym lub szpinakiem w sosie serowym
rolady z polędwiczek w bekonie
kaczka pieczona z jabłkiem i żurawiną
szyneczki drobiowe nadziewane pieczarką i natką pietruszki
golonka pieczona w piwie
żeberka pieczone w miodzie
żołądki gęsie i inne cudeńka
Dodatki:
ziemniaki/ziemniaki pieczone/kulki ziemniaczane
kluski:śląskie,kopytka/ francuskie/szare
ryż,kasze:gryczana/perłowa/kuskus
kwiaty cukinii w cieście piwnym
cukinia faszerowana
buraczki
marchewka/marchewka z groszkiem
kapusta zasmażana
modra kapusta,młoda kapusta,kapustazasmażana,kapusta z pomidorami
Surówki:
z białej kapusty z marchewką lub z koprem,
z czerwoną kapustą i żurawiną,
z pora,mizeria,
kapusta pekińska z marchewką,
marchewka: z jabłkiem /z chrzanem
Przekąski - zimny bufet:
- wrapy: z szynką z łososiem/z piersią grillowana/wege
 - zawijasy z ciasta francuskiego ze szpinakiem iz fetą /rózyczki z ciasta franc.z bekonem
 - zawijasy z ciasta francuskiego ze szpinakiem iz fetą /rózyczki z ciasta franc.z bekonem
 - koreczki na ananasie
 - grillowana śliwka w boczku
 - quesadilla z kurczakiem lub wege
 - nuggetsy z dipami
 - mini burgery: mięsne/wege
 - krążki cebulowe
 - tartaletki: szynka szwarcwaldzka-mango,losoś -awakado,pasty wytrawne
 - pomidor faszerowany serem
 - roladki z baklażana
 - kwiaty cukini w cieście piwnym
 - conchiglioni (szpinak+ser pleśniowy/sałatkaz szynką tuńczyk)
 - ptysie na słono z pastami: serowelrybne/mięsne
 - paluchy z sezamem czarnym/ pomidorem suszonym
 - pieczony camembert z żurawiną
 - deska serów
 - ryba po grecku na cykorii
 - ryba faszerowana w galarecie
 - rolada z łososia
 - łosoś/sandacz/miętus na awokado
 - łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
 - tatar z lososia
 - krewetki w ziołach
 - krewetki w cieście piwnym
 - śledzie
 - pieczyste: schab nadziewany/ karczek/ boczek+kabanosy
 - pasztet z żurawiną z chrzanem z ogórkiem kiszonym
 - schab po warszawsku
 - azarki w galerecie
 - szparagi w szynce
 - tymbaliki drobiowe
 - nózki wieprzowe
 - tatar z cebulą, ogórkiem, grzybkiem
 - jaja faszerowane
 - jaja w orzechach/ w sezamie
 - jaja w majonezie
 - rukola z granatem i suszonym pomidorem oraz z pomidorkiem koktailowym
 - szpinak opruszony chrupiącym bekonem
 - bukiet sałat z piersią z grila lub z krewetkami
 - bukiet salat z grilowanym hallumi
 - sałatki:
 - warzywna
 - gyros
 - buraki z fetą
 - penna z szynką i serem
 - caprese
 - sałatka z tuńczykiem
 - makaron ryżowy z paluszkami surimi
 - sałatka z pieczarek z serem i ogórkiem
 


