Nie jesteśmy typową restauracją— oferujemy pełne menu dań, napojów i deserów, które z pewnością zaspokoją wszelkie zachcianki.
Pozwól nam zorganizować kolejną uroczystość z najlepszym dostępnym jedzeniem!
Propozycje menu na przyjęcie:
Zupy:
rosól ze swojskim makaronem lub z koldunami
pomidorowa
żurek
flaki
kremy: serowy/grzybowy/dyniowy/z białych warzyw/z. zielonego groszku...
gulaszowa
barszczyk czerwony z: pasztecikami/ kibinami/ pierogami
Boeuf strogonoff
zupa sezonowa - proszę pytać o dostępność
Ryby + wege:
dorszrsz smażony (sos cytrynowy)
łosoś w rozmarynie i cytrynie serwowany na awokado
sandacz
mietus
kotlety z soczewicy (sos koperkowy, kurkowy)
cukinia faszerowana
Mięsa:
De Volaille:tradycyjne z masłem
Cordon Bleu ;drobiowe /wieprzowe/z szynką i serem/z warzywamize szpinakiem/z grzybami
mięsa z grilla;kurczak karczek,indyk-udziec+ sosy :tzatziki/avocado/czosnkowy
polędwiczki pieczone w sosie: kurkowym/ borowikowym/ pieprzowym/ koperkowym
karczek pieczony w sosie własnym
rolady wołowe z boczkiem,ogórkiem i cebulą
indyk z pomidorem suszonym lub szpinakiem w sosie serowym
rolady z polędwiczek w bekonie
kaczka pieczona z jabłkiem i żurawiną
szyneczki drobiowe nadziewane pieczarką i natką pietruszki
golonka pieczona w piwie
żeberka pieczone w miodzie
żołądki gęsie i inne cudeńka
Dodatki:
ziemniaki/ziemniaki pieczone/kulki ziemniaczane
kluski:śląskie,kopytka/ francuskie/szare
ryż,kasze:gryczana/perłowa/kuskus
kwiaty cukinii w cieście piwnym
cukinia faszerowana
buraczki
marchewka/marchewka z groszkiem
kapusta zasmażana
modra kapusta,młoda kapusta,kapustazasmażana,kapusta z pomidorami
Surówki:
z białej kapusty z marchewką lub z koprem,
z czerwoną kapustą i żurawiną,
z pora,mizeria,
kapusta pekińska z marchewką,
marchewka: z jabłkiem /z chrzanem
Przekąski - zimny bufet:
- wrapy: z szynką z łososiem/z piersią grillowana/wege
- zawijasy z ciasta francuskiego ze szpinakiem iz fetą /rózyczki z ciasta franc.z bekonem
- zawijasy z ciasta francuskiego ze szpinakiem iz fetą /rózyczki z ciasta franc.z bekonem
- koreczki na ananasie
- grillowana śliwka w boczku
- quesadilla z kurczakiem lub wege
- nuggetsy z dipami
- mini burgery: mięsne/wege
- krążki cebulowe
- tartaletki: szynka szwarcwaldzka-mango,losoś -awakado,pasty wytrawne
- pomidor faszerowany serem
- roladki z baklażana
- kwiaty cukini w cieście piwnym
- conchiglioni (szpinak+ser pleśniowy/sałatkaz szynką tuńczyk)
- ptysie na słono z pastami: serowelrybne/mięsne
- paluchy z sezamem czarnym/ pomidorem suszonym
- pieczony camembert z żurawiną
- deska serów
- ryba po grecku na cykorii
- ryba faszerowana w galarecie
- rolada z łososia
- łosoś/sandacz/miętus na awokado
- łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
- tatar z lososia
- krewetki w ziołach
- krewetki w cieście piwnym
- śledzie
- pieczyste: schab nadziewany/ karczek/ boczek+kabanosy
- pasztet z żurawiną z chrzanem z ogórkiem kiszonym
- schab po warszawsku
- azarki w galerecie
- szparagi w szynce
- tymbaliki drobiowe
- nózki wieprzowe
- tatar z cebulą, ogórkiem, grzybkiem
- jaja faszerowane
- jaja w orzechach/ w sezamie
- jaja w majonezie
- rukola z granatem i suszonym pomidorem oraz z pomidorkiem koktailowym
- szpinak opruszony chrupiącym bekonem
- bukiet sałat z piersią z grila lub z krewetkami
- bukiet salat z grilowanym hallumi
- sałatki:
- warzywna
- gyros
- buraki z fetą
- penna z szynką i serem
- caprese
- sałatka z tuńczykiem
- makaron ryżowy z paluszkami surimi
- sałatka z pieczarek z serem i ogórkiem


